Tililuotto ilman vakuuksia ja takaajia

Tililuotto antaa käyttöösi rahavaroja silloin kun niitä kipeästi tarvitset.

Luottohakemus

Joustoluotto edullisesti – Hae jopa 20 000 €

reissuluotto

Reissuluotto

Ensisijaisesti lomamatkojen rahoittamiseen tarkoitettu luotto jos lomabudjettiin kaipaa lisää rahaa.

kayttoluotto

Käyttöluotto

Käyttöluotto on jatkuvasti voimassa oleva luotto,  jonka voit käyttää haluamaasi hankintaa varten.
luotto

Luotto

Luotolla voi rahoittaa isompia ostoksia esimerkiksi kotikoneet tai pienet kodin remontit.

kertaluotto

Kertaluotto

Kertaluotto on lyhytaikainen laina, jolla voi rahoittaa mm. yllättävää rahan tarvetta.

Tililuotto

Joustoluoton avulla selviää helposti yllättävistä menoista, jotka normaalisti aiheuttaisivat kuukauden budjetin kanssa ongelmia. Joustoluotto nimensä mukaisesti antaa käyttöösi rahavaroja silloin kun niitä kipeästi tarvitset. Joustoluotto on siitä hyvä rahoitusmuoto, että maksat vain käyttössäsi olevasta luoton määrästä, etkä koko limiitistäsi. Joustoluotossa rahaa voit nostaa kellon ympäri aina kuin sitä tarvitset, aina niin kauan kuin henkilökohtaisessa luottolimiitissäsi on varaa.

Tililuotto on jatkuva luotto. Luottosopimus ei siis katkea siihen, kun koko lainattu summa korkoineen on maksettu takaisin. Jatkuvan luoton etuna on, että asiakas voi nostaa uutta lainaa vaivattomasti ilman erillisiä pitkiä hakemuksia tai selvittelyitä. Jatkuvasta luottosopimuksesta ei sinänsä ole mitään haittaa, sillä mitään kiinteitä maksuja tililuotoista ei peritä. Maksuja tulee siis vain silloin, kun ottaa lainaa käyttöönsä.

Kun asiakas hakee tililuottoa, hänelle myönnetään luottoraja. Luottoraja voi olla kaikille asiakkaille myönnettävä vakio tai harkinnanvarainen. Tyypillinen luottoraja on 5000 euroa, mutta muutama lainafirma tarjoaa korkeampaakin luottorajaa etenkin luotettavuutensa osoittaneille asiakkaille. Luottoraja tarkoittaa, että asiakas voi nostaa sen puitteissa lainaa silloin kun haluaa. Luottoraja on tavallisesti täysin vapaassa käytössä, eli erillistä luottoharkintaa ei ole, kun asiakas nostaa luottorajasta lainaa tililleen. Luoton nostaminen voidaan kuitenkin estää perustellusta syystä, kuten siitä, että asiakas ei ole maksanut laskujaan ajoissa.

Tililuotto on pikavippiä joustavampi, sillä uutta lainaa voi nostaa, vaikka entistä velkasaldoa olisi edelleen. Tililuotto toimii siis hyvin samaan tapaan kuin luottokortit, mutta ilman korttia. Nostettu tililuotto maksetaan asiakkaan pankkitilille yleensä melko lyhyen ajan kuluessa. Jos tililuottofirma pystyy tekemään nopeita tilisiirtoja asiakkaan käyttämään pankkiin, rahat saa minuuteissa.

Tililuottoa voi käyttää tekemällä nostopyynnön. Nostojen tekotapa vaihtelee hieman, mutta yleensä on mahdollista tehdä nosto ainakin tililainapalvelun verkkopalvelussa. Myös nosto tekstiviestillä tai mobiilisovelluksessa voi olla mahdollinen. Noston teko vaatii vain omat käyttäjätunnukset. Tekstiviestinostot täytyy tehdä siitä numerosta, jota on käytetty palveluun rekisteröitymiseen.

Tililuottojen kulut koostuvat tavallisesti nostoprovisiosta ja korosta. Lainalla voi olla korotonta maksuaikaa esim. yksi kuukausi, ja sen ajan kuluessa maksetusta lainasta täytyy maksaa ainoastaan nostoprovisio. Kaikki firmat eivät korotonta maksuaikaa tarjoa. Koska korkoa peritään kuukausittain, pääsee tililuoton käyttäjä sitä halvemmalla, mitä nopeammin maksaa lainan pois.

joustoluotto

Miten hakea joustoluottoa?

1. Täytä hakemus

2. Valitse luottotarjous

3. Nosta rahat

Asiakkaat suosittelevat

Laaja valikoima

Paljon hyviä vaihtoehtoja… kun valitsee tarkkaan niin hyvän lainan saa!

Turvallinen palvelu

Turvallisuus on meille sydämen asia.

Mukavuus

Helppo palvelu käyttää, paljon tarjouksia

Toimii nopeasti

Nopeasti löytyy monta vaihtoehtoa

Usein kysytyt kysymykset

Q Kenelle luottoa myönnetään?

Hakijan tulee olla 18 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen, jolla on kiinteä katuosoite Suomessa. Hakijalla ei saa olla julkisia maksuhäiriömerkintöjä.

Q Voiko saada useamman kuin yhden luoton?

Asiakkaalla voi olla kerrallaan vain yksi luotto, uutta luottoa voi hakea kun edellinen on kokonaisuudessaan maksettu.

Q Millä korolla minä saan lainaa?

Lainan nimelliskorko on tavallisesti 8 – 27% välillä. Nimelliskoron lisäksi lainasta voidan peritää avaus- ja/tai tilinhoitomaksuja. Lainan nimelliskorosta ja näistä kuluista muodostuu lainan todellinen vuosikorko (APR)

Q Kuinka nopeasti saan rahat tililleni hakemuksen lähettämisestä?

Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä. Mikäli luottohakemus on hyväksytty siirtyvät rahat välittömästi hakijan tilille.

Q Mikä on myönnettävän luoton määrä?

1000€ – 50000€ luottoa voivat hakea kaikki asiakkaat. Luotto myönnetään jos olet  hoitaneet aiempiin luottoihinsa liittyvät velvoitteet moitteetta.

Top