Kulutusluotto ilman vakuuksia ja takaajia

Kulutusluotto antaa käyttöösi rahavaroja silloin kun niitä kipeästi tarvitset.

Luottohakemus

Luotto edullisesti – Hae jopa 20 000 €

reissuluotto

Reissuluotto

Ensisijaisesti lomamatkojen rahoittamiseen tarkoitettu luotto jos lomabudjettiin kaipaa lisää rahaa.

kayttoluotto

Käyttöluotto

Käyttöluotto on jatkuvasti voimassa oleva luotto,  jonka voit käyttää haluamaasi hankintaa varten.
luotto

Luotto

Luotolla voi rahoittaa isompia ostoksia esimerkiksi kotikoneet tai pienet kodin remontit.

kertaluotto

Kertaluotto

Kertaluotto on lyhytaikainen laina, jolla voi rahoittaa mm. yllättävää rahan tarvetta.

Kulutusluotto

Kulutusluotto, toiselta nimeltään käyttöluotto, on pieniä pikavippejä suurempi ja pidempiaikaisempi laina. Normaali kulutusluotto vaihtelee 1000-20000 euron välillä ja se maksetaan takaisin yleensä 1-5 vuoden kuluessa, joskus jopa 10-15 vuoden kuluessa. Kulutusluottoa myöntävät muun muassa pankit sekä netissä toimivat lainayritykset. Kulutusluottoa voi saada joko ilman vakuutta tai sitten luottoon vaaditaan joko vakuus tai henkilötakaus.

Pankkien myöntämät kulutusluotot ovat yleensä edullisimpia. Ongelmana näissä on se, että pankille tulee antaa selvitys siitä, mihin tarkoitukseen kulutusluottoa haetaan. Toisekseen, varsinkin hiemankaan isommissa luotoissa pankki yleensä vaatii reaalivakuuden tai henkilötakauksen. Useimmille kulutusluottoa tarvitseville tämä ei ole vaihtoehto.

Tänä päivänä kulutusluoton voi kuitenkin saada netistä näiden tarjoamiseen erikoistuneilta yrityksiltä ilman vakuutta tai takauksia. Parhaimmat tarjoajat maksavat kulutusluoton tilillesi jo saman päivän aikana. Luonnollisesti, koska kyseisille yrityksille ei tarvitse antaa vakuutta luottoa varten, on korkotaso hieman suurempi kuin pankeilla. Kuitenkin viime aikoina netissä toimivien lainapalveluiden korot ovat laskeneet kilpailukykyisiksi jopa pankkien kanssa.

Aivan noin vain ei kulutusluottoa kuitenkaan saa, sillä lainapalveluissa on omat rajoituksensa: Sinulla tulee olla puhtaat luottotiedot sekä joissakin tapauksissa vaaditaan vakituinen työpaikka. Lisäksi lainapalveluiden ikärajat vaihtelevat: Toisista saat luottoa ja 18-vuotiaana, toiset vaativat jopa 25-vuoden ikää luoton myöntääkseen.

Yleensä kulutusluotto maksetaan takaisin tasasuuruisina erinä valitun maksuajan puitteissa, joten ennen luoton ottamista kannattaa miettiä sen tarve tarkkaan kuin myös se, että olet kykenevä maksamaan lyhennykset koko luottosopimuksen aikana. Velkaa ei kannata maksaa velalla tai elää yli varojensa. Kulutusluotto on kuitenkin oikeassa tilanteessa otettava oiva apuväline arjen rahoituspulmiin ja isompien hankintojen maksuun.

Meidän palvelun avulla löydät parhaat, edullisimmat ja luotettavimmat netin kautta haettavat kulutusluotot ja niiden tarjoajat.

joustoluotto

Miten hakea kulutusluottoa?

1. Täytä hakemus

2. Valitse luottotarjous

3. Nosta rahat

Asiakkaat suosittelevat

Laaja valikoima

Paljon hyviä vaihtoehtoja… kun valitsee tarkkaan niin hyvän lainan saa!

Turvallinen palvelu

Turvallisuus on meille sydämen asia.

Mukavuus

Helppo palvelu käyttää, paljon tarjouksia

Toimii nopeasti

Nopeasti löytyy monta vaihtoehtoa

Usein kysytyt kysymykset

Q Kenelle luottoa myönnetään?

Hakijan tulee olla 18 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen, jolla on kiinteä katuosoite Suomessa. Hakijalla ei saa olla julkisia maksuhäiriömerkintöjä.

Q Voiko saada useamman kuin yhden luoton?

Asiakkaalla voi olla kerrallaan vain yksi luotto, uutta luottoa voi hakea kun edellinen on kokonaisuudessaan maksettu.

Q Millä korolla minä saan lainaa?

Lainan nimelliskorko on tavallisesti 8 – 27% välillä. Nimelliskoron lisäksi lainasta voidan peritää avaus- ja/tai tilinhoitomaksuja. Lainan nimelliskorosta ja näistä kuluista muodostuu lainan todellinen vuosikorko (APR)

Q Kuinka nopeasti saan rahat tililleni hakemuksen lähettämisestä?

Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä. Mikäli luottohakemus on hyväksytty siirtyvät rahat välittömästi hakijan tilille.

Q Mikä on myönnettävän luoton määrä?

1000€ – 50000€ luottoa voivat hakea kaikki asiakkaat. Luotto myönnetään jos olet  hoitaneet aiempiin luottoihinsa liittyvät velvoitteet moitteetta.

Top