Joustoluotto ilman vakuuksia ja takaajia

Joustoluotto antaa käyttöösi rahavaroja silloin kun niitä kipeästi tarvitset.

Luottohakemus

Joustoluotto edullisesti – Hae jopa 20 000 €

reissuluotto

Reissuluotto

Ensisijaisesti lomamatkojen rahoittamiseen tarkoitettu luotto jos lomabudjettiin kaipaa lisää rahaa.

kayttoluotto

Käyttöluotto

Käyttöluotto on jatkuvasti voimassa oleva luotto,  jonka voit käyttää haluamaasi hankintaa varten.
luotto

Luotto

Luotolla voi rahoittaa isompia ostoksia esimerkiksi kotikoneet tai pienet kodin remontit.

kertaluotto

Kertaluotto

Kertaluotto on lyhytaikainen laina, jolla voi rahoittaa mm. yllättävää rahan tarvetta.

Joustoluotto

Joustoluoton avulla selviää helposti yllättävistä menoista, jotka normaalisti aiheuttaisivat kuukauden budjetin kanssa ongelmia. Joustoluotto nimensä mukaisesti antaa käyttöösi rahavaroja silloin kun niitä kipeästi tarvitset. Joustoluotto on siitä hyvä rahoitusmuoto, että maksat vain käyttössäsi olevasta luoton määrästä, etkä koko limiitistäsi. Joustoluotossa rahaa voit nostaa kellon ympäri aina kuin sitä tarvitset, aina niin kauan kuin henkilökohtaisessa luottolimiitissäsi on varaa.

Joustoluotto sopii erittäin hyvin kaikkiin rahatarpeisiin, erityisesti jos tiedossasi on tarve useammalle nostolle lähitulevaisuudessa ja kokonaisrahan tarve on vielä epäselvä. Esim. pikavippiin verratuna kulutusluotto saattaa tulla huomattavastikin halvemmaksi. Ajatellaampa tilannetta, joissa 3 seuraavan kuukauden aikana tarvitset ylimääräistä rahoitusta muutaman sata euroa kussakin kuussa ja haluat maksaa kaikki takaisin puolen vuoden päästä. Pikavippiä ottamalla joutuisit ottamaan rahaa kolme kertaa, ja maksamaan mahdollisia perus- ja avauskuluja kolmeen kertaan, tulee äkkiä kalliksi. Lisäksi moni pikavippiyritys ei anna uutta pikavippiä ennen kuin edellinen on maksettu, eli joutuisit ottamaan pikavippiä kolmelta eri yritykseltä. Aikaa vievää ja kallista.

Joustoluotossa asioit vain yhden yrityksen kanssa ja maksat vain yhdet kulut. Esimerkkitapauksessamme haet esim. 1000 – 2000 euron luottolimiitin ja nostat rahaa silloin kun haluat ja tarvitset. Luoton korko alkaa juosta vasta kun nostat tilillesi rahaa eli tässä tilanteessa kolmannelle nostolle ei kertyä kovinkaan paljoa kustannuksia.

joustoluotto

Miten hakea joustoluottoa?

1. Täytä hakemus

2. Valitse luottotarjous

3. Nosta rahat

Asiakkaat suosittelevat

Laaja valikoima

Paljon hyviä vaihtoehtoja… kun valitsee tarkkaan niin hyvän lainan saa!

Turvallinen palvelu

Turvallisuus on meille sydämen asia.

Mukavuus

Helppo palvelu käyttää, paljon tarjouksia

Toimii nopeasti

Nopeasti löytyy monta vaihtoehtoa

Usein kysytyt kysymykset

Q Kenelle luottoa myönnetään?

Hakijan tulee olla 18 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen, jolla on kiinteä katuosoite Suomessa. Hakijalla ei saa olla julkisia maksuhäiriömerkintöjä.

Q Voiko saada useamman kuin yhden luoton?

Asiakkaalla voi olla kerrallaan vain yksi luotto, uutta luottoa voi hakea kun edellinen on kokonaisuudessaan maksettu.

Q Millä korolla minä saan lainaa?

Lainan nimelliskorko on tavallisesti 8 – 27% välillä. Nimelliskoron lisäksi lainasta voidan peritää avaus- ja/tai tilinhoitomaksuja. Lainan nimelliskorosta ja näistä kuluista muodostuu lainan todellinen vuosikorko (APR)

Q Kuinka nopeasti saan rahat tililleni hakemuksen lähettämisestä?

Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä. Mikäli luottohakemus on hyväksytty siirtyvät rahat välittömästi hakijan tilille.

Q Mikä on myönnettävän luoton määrä?

1000€ – 50000€ luottoa voivat hakea kaikki asiakkaat. Luotto myönnetään jos olet  hoitaneet aiempiin luottoihinsa liittyvät velvoitteet moitteetta.

Top